Homepage
Bezocht of niet
Over "Pop-up vensters"
Formulier invullen
Klimaatverandering
Download
Favoriete internetpagina's
Kleuren aanpassen

 

 

Op deze pagina staan enkele "links" waarmee u bestanden kunt "downloaden".

 

Word document: De koe en de mol

 

Deze link opent niet een volgende webpagina maar verwijst naar een tekstbestand dat is gemaakt met Microsoft Word. U kunt als u deze link activeert, kiezen of u het bestand direct wilt openen, of eerst wilt opslaan.

 

Geluidsbestand: Comptine d'un autre été

 

Met deze link haalt u een kort geluidsbestand op. Windows start automatisch een programma waarmee dat geluidsbestand afgespeeld kan worden. In de meeste gevallen zal dat Windows Media Player zijn.

 

PDF bestand: AutoMobiliteit  

Op internet zult u steeds vaker bestanden tegenkomen die zijn opgemaakt in het zogenaamde PDF formaat. Boeken, handleidingen en officiële documenten worden vaak als PDF bestand opgeslagen. Een PDF bestand kunt u niet zonder meer openen. Daarvoor moet op uw computer het programma Adobe Reader geïnstalleerd zijn.

 

 

Via deze link kunt u de brochure Alles over de OV-Chipkaart downloaden. Daarmee kunt u een tweede oefening in het lezen van PDF bestanden doen. LET OP: het openen van een PDF bestand duurt soms lang! Even geduld a.u.b.!

 

   

Met deze link kunt u het CTVB pictogram downloaden en dit toekennen aan de snelkoppeling "CTVB oefenwebsite" op het bureaublad.